Streep door ‘Het Beste West Brabants Carnavalslied 2022
Streep door ‘Het Beste West Brabants Carnavalslied 2022 kopie
Streep door ‘Het Beste West Brabants Carnavalslied 2022

Streep door ‘Het Beste West Brabants Carnavalslied 2022 kopie

HALDERBERGE - Met pijn in ons hart moeten we de verkiezing van het Beste Lied dat gepland stond op 6 februari afblazen. We kunnen als organisatie de aankomende persconferentie niet afwachten en zijn daarom tot dit besluit gekomen.

Wij vinden het niet verantwoordt om af te gaan wachten, ook niet voor het deelnemersveld. We waren vol met 30 deelnemers. Er komt zoveel bij kijken en de tijd is voor ons te kort om het op een andere manier invulling te geven. Volgens Jack van Wortel, voorzitter van het Beste Lied, vind hij als organisatie dat de verkiezing live moet gebeuren in een volle zaal en niet op een andere manier, zoals digitaal met clips. Niet iedereen heeft daar de mogelijkheid voor en zou dus ook niet eerlijk zijn tegenover de deelnemers. Vandaar dat er ook geen andere manier komt om het toch door te laten gaan. We hopen dat iedereen positief blijft en voor Carnaval 2023 weer met een nieuw liedje komt.
De organisatie komt na Carnaval met een nieuwe datum in december en hopen dan groots uit te kunnen gaan pakken, als het weer mag.
We willen iedereen bedanken die een steentje heeft bijgedragen in de voorbereidingen en hopende dat we toch een beetje Carnaval mogen en kunnen vieren, maar vooral blijf gezond. Hou onze website vooral in de gaten: www.bestelied.nl

Deze website is gemaakt door en met